Rohlik.cz

Popis produktu

Treska obecná je rozšířená od západu Velké Británie až po Špicberky, vyskytuje severoamerického pobřeží a Grónska. Treska je známá pro své jemné a pevné maso obsahující minimum tuku. Nejvhodnějšími úpravami tresky jsou smažení v těstíčku nebo na přírodní způsob, dušení a grilování. Pokud se rozhodnete vařit tresku vcelku, měla by být podél páteře ještě malinko tužší. Maso tresky můžete při tepelné úpravě rychle vysušit. Proto u doby přípravy platí, že méně je více.

Ryby balíme do SKIN folie, která poskytuje dokonalou ochranu, proto ryby vydrží čerstvé až několik dní, aniž by se to projevilo na kvalitě (navíc to v nich rybách více sluší a lépe se skladují v lednici).

Skladování: Skladujte při teplotě 0–2°C.

Složení

Složení: Jednosložková potravina

Alergeny: Ryby a výrobky z nich

ZPŮSOB PRODUKCE: Uloveno v moři

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×