Rohlik.cz

Popis produktu

Želírovací cukr Extra 2:1 500 g, na přípravu ovocných džemů a marmelád.

Příprava a použití

Příprava:

  1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme.
  2. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přidáme Extra želírovací cukr a dobře promícháme.
  3. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic.
  4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.

Tip: Na talířek kápneme 1–2 lžičky horkého džemu. Pokud je džem po vychladnutí málo tuhý, vmícháme do něj 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.

Skladování: Skladujte v suchu!

Složení

Složení: Cukr,Želírující látka (pektin),Regulátor kyselosti (kyselina citrónová),Kon­zervant (kyselina sorbová)

Alergeny: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×