Tátův sad

Tátův sad Cider višňový

330 ml
Od českého farmářeTento produkt je určen starším 18 let.
53,90 Kč 163,33 Kč/l

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Tento produkt je určen starším 18 let.Při převzetí zboží bude ověřen váš věk.
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Ochutnejte jedinečný višňový cider vyrobený tradičním způsobem - fermentací čerstvého jablečného a višňového moštu. 

Začátkem léta, když dozrávají višně, se višňový mošt kvasí. Na podzim pak mošt jablečný. A po dvou letech zrání se tyto dvě fermentované šťávy blendují. Tak vzniká lahodný višňový cider. 

Višňový cider se špetknou třtinového cukru pro kulatější kyselinku. Potěší kdykoli během dne.

Obsah alkoholu 6,2 %. 

Proč jsou cidery Tátův sad výjimečné? 

Cidery vynikají až dvouletým zráním, díky kterému získávají svou nezaměnitelnou vyváženou chuť. Jan Abt si zakládá na pečlivém a tradičním postupu při výrobě a také na tom, aby použité suroviny ani samotné výrobky nebyly chemicky ošetřovány. Sám na to dohlíží po celý proces výroby – od sklizně jablek, přes lisování, fermentaci, zrání až po samotné plnění.

Použití

Nejlépe chutná vychlazená.

O výrobci

Tátův sad je značka, pod kterou Jan Abt se svou rodinou vyrábí řemeslné cidery, limonády a mošty od roku 2014. Manželé Abtovi v roce 2004 opustili rodné velkoměsto, koupili rozpadlý statek ve středočeské Líšnici a během několikaleté rekonstrukce přemýšleli, jak se živit v místě, které se jim stalo novým domovem. Při jedné z cest po Normandii a Bretani jim zachutnal cider. A protože se shodli, že jablko do české krajiny odjakživa patřilo, bylo rozhodnuto.

Postupně vysázeli 9 hektarů sadů původních odrůd jabloní na vysokokmenných podnožích spolu se speciálními anglickými a francouzskými odrůdami, které jsou pro výrobu dobrého cideru nezbytné. Nakoupili základní vybavení a v roce 2014 vyrobili prvních 12 tisíc litrů na zahradním hydrolisu. Dnes hospodaří na více než 30 hektarech luk a sadů v ekologickém režimu, s respektem k přírodě, a s láskou vyrábí kromě cideru i limonády a mošty.

Skladování

Skladujte v chladu a vyvaruje přímému slunečnímu světlu. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Jan Abt    
Líšnice 17, 252 10

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 35 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 10 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Fermentovaný jablečný mošt
Fermentovaná višňová šťáva
Jablečná šťáva
Třtinový cukr
Voda

Alergeny

Oxid siřičitý a siřičitany
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.