Raciola

Kuře celé třída A od českého výrobce

cca 1,4 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ

Denní kontrola cen

cca

 119,13 Kč 84,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

2000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Čerstvé celé kuře od českého dodavatele kuřecího masa Raciola.

Použití

Kuře je vhodné nejenom na pečení v celku, ale i k rozporcování. Jednotlivé části kuřete můžete použít na přípravu hlavních jídel, ze skeletu a křídel lze připravit výborný domácí drůbeží vývar, který zahřeje i v tom nejsychravějším počasí.

Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka! Kuře můžete využít v receptech na pečené kuřeindické kuřekuře s rajčaty a olivami nebo třeba i na kuře z jednoho hrnce. Z polévek můžete zkusit například tradiční kuřecí vývar, exotickou kuřecí kokosovou polévku a kuřecí kari polévku či z krémů kuřecí krémovou polévku. Více receptů naleznete přímo v sekci drůbež v kategorii chef.

O výrobci

Společnost RACIOLA Uherský Brod, s.r.o. se zabývá zpracováním, výrobou a prodejem drůbežích specialit. Je vlastněna společností LUKROM, ze které je zajišťován pravidelný tok živé drůbeže.

Skladování

Skladujte při -2–4 °C, po vybalení spotřebujte do 24 hodin. Důkladně tepelně upravte.

Výrobce

Raciola Uherský Brod, s.r.o.
Pod Valy 221
688 01, Uherský Brod

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kuře celé
Třída A