TRMS

TRMS BIO Minute Steak plátek z hovězí kýty

cca 320 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ

Prémiová kvalitaOd českého farmářeVyzrálé masoBIO
Vyprodáno. Očekáváme ve středu.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Steak ze štastné kravičky

Špičkové maso z vyhlášeného řeznictví TRMS zraje pět týdnu a pochází z místních chovů, kde zvířata žijí přirozený a spokojený život.

Maso pochází z krásných BIO chovů ve Středočeském a Východočeském kraji. The Real Meat Society pracuje s farmáři, kteří mají stálá stáda a dokáží vždy dodávat vysokou kvalitu. Plemena, která máme nejraději jsou Aberdeen Angus, Charolais a Belted Galloway. Balení obsahuje 5–6 kusů.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Suché zrání: 3 týdny

Maso pochází z krav, které pobývají celý rok na pastvě, krmeny jsou pouze trávou a senem, jsou tedy klasifikované jako grass-fed
The Real Meat Society pracuje s malými farmáři, dbá o zachování udržitelnosti a rozvoje venkova. Již více jak 10 let podporuje ekologické farmy v ČR a propaguje spotřebu českého masa. Je prvním a jediným BIO řeznictvím v ČR. The Real Meat Society se specializuje na řezničinu od čumáčku po ocas a tedy k maximálnímu využití všech částí zvířete. 

Použití

Steaky jsou slabounké, takže je nutno je smažit velice rychle na velmi horké pánvi. Ideální masíčko do sandviče, který se nemusíte bát nachystat ani svému dítku. 

O výrobci

The Real Meat Society založil Paul Day se svou manželkou Michaelou v roce 2010 s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. To se jim nakonec podařilo a jejich řeznictví je vyhlášené svým masem široko daleko.

Prodávají jen maso ze zvířat, která měla život. Narodí se ve volnosti, sají mateřské mléko, jsou venku, běhají a dovádějí, žerou rozmanitou místní stravu a hodně zeleného. Rostou pomalu, nejsou nikde zavírána a násilím dokrmována, aby před porážkou rychle rostla. Prostě mají život bez stresu, ve kterém je do ničeho nenutí. Jsou pak poražená na místních malých jatkách řezníkem, kterého dobře znají a který má ke zvířeti maximální respekt. Veškeré maso za sucha vyvěšují. Při suchém vyvěšování se sice odpařuje voda, tedy ztrácí na váze, ale chuť masa je neporovnatelná. Maso je krásně křehké a voní.

Skladování

Maso skladujte v lednici při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

The Real Meat Society s.r.o.
Klimentská 1652/36
110 00, Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 7 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.