Pstruh uzený - filet s kůží

cca 230 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 15 DNŮ

cca

 179,17 Kč 779,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika, Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Uzený pstruh má zlatavou barvu a velmi jemné maso. Pstruh duhový se chuťově poněkud liší od volně žijících pstruhů potočních. Maso má bílé až lehce narůžovělé. Je velice oblíbený pro svou typickou chuť.

Pstruh je sladkovodní ryba, která žije převážně v rychle proudících evropských tocích, ale existují i druhy žijící v moři nebo uměle chované v pstruhových rybnících. Všechny však nabízejí bezpočet chutných kulinárních úprav.

Použití

Hodí se ke konzumaci jak ve studeném, tak teplém provedení. Výborné je i použití do pomazánek. Uzený pstruh je atraktivní součástí rautových občerstvení.

O výrobci

Zpracovna ryb Klatovy je česká firma, která na trhu působí od roku 1998. Celoročně se podnik zabývá chovem a následným prodejem zpracovaných čerstvých a mražených ryb. Dále se věnuje výrobě rybích produktů, prodejem zvěřiny a mořských ryb. Společnost dbá na kvalitu, a proto nepoužívá při výrobě žádné konzervační látky. Zpracovna ryb Klatovy vyhrála ocenění v soutěži Regionální potravina Plzeňského kraje.

Skladování

Skladujte při teplotě 1–5 °C.

Výrobce

Zpracovna ryb Klatovy a.s.
Říční lázně 423
339 01, Klatovy
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 15 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pstruh duhový
Jedlá sůl

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota804 kJ/193 kCal
Tuky13 g
z toho nasycené mastné kyseliny2.1 g
Sacharidy g
z toho cukry g
Bílkoviny19 g
Sůl1.9 g
Vláknina g

Alergeny

Ryby
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.