Řeznictví a uzenářství U Dolejších

U Dolejších Davelské špekáčky 4 ks

cca 420 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 12 DNŮ

Od českého farmáře

cca

 141,39 Kč 340,70 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bezlepkové davelské špekáčky z hovězího a vepřového masa. Balení obsahuje 4 kusy špekáčků.

Buřty jsou oblíbenou uzeninou u všech gurmánů i trampů! Připravují se podle původních rodinných receptur z první republiky, a to z kombinace vybraného vepřového a hovězího masa. Do kutrované směsi se přidá vložka uzeného špeku, která tvoří malá zrnka tuku při nářezu. Nakonec se do jedlých hovězích střívek naplní špekáčková směs v kombinaci s aromatickým kořením.

Použití

Kdo by neznal klasiku - pečené špekáčky na ohni, výbornou lahůdku dochucenou hořčicí či barbeque omáčkou. Je také vhodný pro vaření i grilování, ale může být i nakládán.

Tip! Zkuste si připravit domácí utopence dle následujícího postupu:

Špekáčky oloupejte a nakrájejte na kolečka. Dále si nakrájejte na nudličky cibuli. Vše následně skládejte do větší sklenice (ideálně 3 l), kdy prokládáme kolečka špekáčků cibulí. To vše nakonec zalejeme lákem, který si připravíme tak, že vodu, ocet, cukr, koření a feferonky vaříme 10 minut a necháme ho před nalitím vychladnout. Utopence necháme min. týden odležet.

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 12 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí přední28 %
Vepřové sádlo20 %
Vepřová plec 16 %
Vepřový bok16 %
Jedlá sůl
Směs koření
Stabilizátory
E451 - Trifosforečnany
E250 - Dusitan sodný
Cukr
antioxidant
E300 - Kyselina L-askorbová
Jedlé hovězí střevo

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1383 kJ/335 kCal
Tuky32 g
z toho nasycené mastné kyseliny13 g
Sacharidy0.6 g
z toho cukry0.2 g
Bílkoviny12 g
Sůl2.1 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.