Řeznictví a uzenářství U Dolejších

U Dolejších Spišské párky ve skopovém střívku

cca 210 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 12 DNŮ

Od českého farmáře

cca

 73,00 Kč 350,50 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bezlepkové spišské párky vyrobené z vepřového a hovězího masa. Balení obsahuje 4 nožičky.

Párky nacházejí původ ve slovenském městečku Spišské Podhradí a jsou charakteristické především na pečlivém míchání sladké a pálivé papriky. U Dolejších se připravují podle vlastní rodinné receptury z vybraného hovězího a vepřového masa. Do kultrované směsi se přidá koření, ve kterém dominuje právě sladká a pálivá červená paprika. Nakonec se naplní do jedlých skopových střívek.

Použití

Doma vložte párek do vroucí vody, přikryjte hrnec pokličkou, vypněte plotýnku a nechte v hrnci 10 minut stát. Párek zůstane šťavnatý a nepraskne. Můžete ho také ohřát v páře.

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 12 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřový bok38 %
Vepřová plec 21 %
Hovězí přední21 %
Vepřové kůže12 %
Voda
Dusitanová solící směs
Paprika sladká mletá
Paprika pálivá mletá
Stabilizátory
E450 - Difosforečnany
E451 - Trifosforečnany
Antioxidant
E300 - Kyselina L-askorbová
Jedlé skopové střevo

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1090 kJ/263 kCal
Tuky22 g
z toho nasycené mastné kyseliny8 g
Sacharidy2.5 g
z toho cukry0.6 g
Bílkoviny13.5 g
Sůl2.1 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.