Naše maso

Naše maso Hovězí špek

cca 290 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 12 DNŮ

Prémiová kvalitaOd českého farmáře
Vyprodáno. Očekáváme ve st.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vynikající hovězí špek prémiové kvality.

Hovězí špek je vyrobený z hovězího loje čestru. Je lehce zauzený a má jemnou máslovou chuť.

Použití

Použijte ho třeba na prošpikování hovězího masa na pečení.

Připravte si chutnou svačinu ve formě sázených vajec na špeku podle následujícího receptu, který doporučuje Rohlik.cz:

Plátky špeku vyskládáme do suché teflonové pánve a z obou stran opečeme dokřupava. Vajíčka rozklepneme a opatrně "vyklopíme" na opečený špek. Ztlumíme plamen a necháme zrazit bílek. Žloutek musí zůstat neporušený a tekutý. Osolíme dle chuti a podáváme s čerstvým pečivem. Můžeme posypat bylinkami.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte při teplotě 1–4 °C.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 12 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí lůj
Dusitanová nakládací sůl

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota3204 kJ/765 kCal
Tuky79 g
z toho nasycené mastné kyseliny30 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny4 g
Sůl2.5 g
Vláknina g