Agrola

Agrola Jogurt bílý

200 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 8 DNŮ

25,90 Kč 129,50 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jogurt z neodstředěného nehomogenizovaného plnotučného mléka je vyráběn za pomoci pečlivě vybrané směsi bakterií mléčného kvašení a je zahuštěn pouze sušeným odstředěným mlékem. 

  • obsahuje pouze plnotučné mléko z jihočeských farem
  • v každé skleničce žije jogurt přirozeně

Použití

Jogurt se hodí nejen ke snídani, ale použít se dá také jako přísadu do sladkých i slaných jídel, jako např. marinád na maso a různých moučníků. Můžeme jej též použít na zklidnění popálenin, nebo zjemnění rukou.

Použití

Určeno k přímé konzumaci jako svačinka. Před použitím protřepejte.

O výrobci 

Firma Agro-la, spol. s.r.o. byla založena v roce 1992 jako přímý pokračovatel činnosti Zemědělské oblastní laboratoře. V návaznosti na mikrobiologickou činnost a přípravu speciálních mlékárenských kultur byla v roce 1993 zahájena výroba jogurtů, která se stala díky svým produktům jednou z nejdůležitějších činností firmy.

Skladování

Uchovávejte 4–8 °C, po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Agro-la, spol. s r.o.
Jiráskovo předměstí 630
377 01 Jindřichův Hradec
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 8 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Nehomogenizované plnotučné mléko
Sušené mléko
Mléčné kultury
Vápník Ca²⁺ (mg)210 g

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota360 kJ/86 kCal
Tuky3.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny2.3 g
Sacharidy7.7 g
z toho cukry7.7 g
Bílkoviny5.9 g
Sůl0.2 g
Vláknina g

Alergeny

Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.