Madeta

Madeta Jihočeská zakysaná smetana 15% bezlaktózová

180 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 10 DNŮ

27,90 Kč 155,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

1000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jihočeská zakysaná smetana bez laktózy s obsahem tuku 15 %.

Smetana je charakteristická svou jemnou, nakyslou chutí a krémovou konzistencí, která drží. Od klasické zakysané smetany se liší pouze obsahem laktózy, která je zde obsažena v zanedbatelném množství. Proto si ji mohou dopřát i ti, kteří mají intoleranci na laktózu. Je všestranným pomocníkem v kuchyni, a to jak na přípravu sladkých dezertů, tak zjemnění polévek nebo omáček.

Obsah laktózy <0,01 g/100 g.

Použití

Hodí se do teplé i studené kuchyně. 

O výrobci

Madeta, česká mlékárenská společnost, která byla založena roku 1902 v Táboře. Firma vyrábí a prodává produkty pod stejnojmennou značkou jako je název celého podniku. Madeta nabízí široký sortiment, který zahrnuje mléčné výrobky jako jogurty, smetany a mléka, másla a tuky nebo různé druhy sýrů.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C. Po otevření obalu spotřebujte nejdéle do 3 dnů.

Výrobce

Madeta a.s.
Rudolfovská 246/83
370 50 České Budějovice
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Smetana
Smetanová kultura
Enzym laktáza
Tuk min.15 %
Bez laktózy (<0,01g/100g)

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota667 kJ/161 kCal
Tuky15 g
z toho nasycené mastné kyseliny10 g
Sacharidy3.2 g
z toho cukry3.8 g
Bílkoviny3.4 g
Sůl0.1 g
Vláknina g

Alergeny

Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.