TRMS

TRMS BIO Jehněčí steak z ramínka

cca 490 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ

BIOPrémiová kvalitaOd českého farmáře
Vyprodáno. Očekáváme v pá.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

BIO jehněčí steak z ramínka od The Real Meat Society je jedna z nejchutnějších částí jehněte. Prorostlejší kousek, na kterém se nachází mnoho různých textur masa. Balení obsahuje 2 steaky.

Jehněčí od The Real Meat Society pochází z nejkrásnějších zákoutí a luk v Čechách a na Moravě. Mají jehňátka na Šumavě, ale i na úžasných pastvách Bílých Karpat či kolem zámků Středních Čech. 

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Suché zrání: 2 týdny

Maso pochází pouze z farem v bio režimu kde zvířata jsou na pastvách a mají volnost. 
The Real Meat Society pracuje s malými farmáři, dbá o zachování udržitelnosti a rozvoje venkova. Již více jak 10 let podporuje ekologické farmy v ČR a propaguje spotřebu českého masa. Je prvním a jediným BIO řeznictvím v ČR.

Použití

Steak z ramínka může být připraven na velice horké pánvi či na grilu. Je důležité, aby části, kde je nějaké to tlusté maso, byly důkladně opražené - dodá to celému kousku výbornou chuť. Čas přípravy záleží na teplotě pánve či grilu, cca 3–6 minut na každé straně. 

Tip! K tomuto řezu je ideální výrazná omáčka - nejlépe studená jako například salsa verde či aioli.

Salsa verde - červená cibule, petrželka, kapary, máta, oregáno/dobromysl, olej a trochu octa z červeného vína (vše dohromady na malé kousíčky).

O výrobci

The Real Meat Society založil Paul Day se svou manželkou Michaelou v roce 2010 s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. To se jim nakonec podařilo a jejich řeznictví je vyhlášené svým masem široko daleko.

Prodávají jen maso ze zvířat, která měla život. Narodí se ve volnosti, sají mateřské mléko, jsou venku, běhají a dovádějí, žerou rozmanitou místní stravu a hodně zeleného. Rostou pomalu, nejsou nikde zavírána a násilím dokrmována, aby před porážkou rychle rostla. Prostě mají život bez stresu, ve kterém je do ničeho nenutí. Jsou pak poražená na místních malých jatkách řezníkem, kterého dobře znají a který má ke zvířeti maximální respekt. Veškeré maso za sucha vyvěšují. Při suchém vyvěšování se sice odpařuje voda, tedy ztrácí na váze, ale chuť masa je neporovnatelná. Maso je krásně křehké a voní.

Skladování

Maso skladujte v lednici při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

The Real Meat Society s.r.o.
Náplavní 2011/5
120 00 Praha 2
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 6 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Jehněčí steak z ramínka