Restaurant Šubrt

Restaurant Šubrt Tomatová polévka s bazalkou, 2 porce

0,6 l
116,70 Kč 194,50 Kč/l

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Polévka s chutí šťavnatých sladkých rajčat a svěží bazalky.

Z balení připravíte 2 porce. 

Použití

Stačí ohřát v hrnci či mikrovlnné troubě na vámi preferovanou teplotu.

O výrobci

Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef.

Skladování

Skladujte mezi 0–8°C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Znovu neohřívejte.

Výrobce

Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika

Složení

Zeleninový vývar
Pitná voda
Mrkev
Celer
Petržel
Cibule
Řepkový olej
Jedlá sůl
Pepř
Bobkový list
Nové koření
Pepř celý
Upravená rajčatová směs33 %
Sekaná rajčata loupaná
Rajčatová šťáva
Regulátor kyselosti
E330 - Kyselina citronová
Rajčatový protlak3.3 %
Rajčatový protlak zahuštěný
Pitná voda
Cukr
Modifikovaný škrob
Mrkev
Cukr
Cibule
Řepkový olej
Česnek
Bazalka0.8 %
Jedlá sůl
Pepř
Pšeničná mouka
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 ml

Energetická hodnota307 kJ/73 kCal
Tuky3.7 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.4 g
Sacharidy9 g
z toho cukry3.7 g
Bílkoviny0.9 g
Sůl0.31 g
Vláknina0 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Celer
Může obsahovat stopy:
Vejce
Ryby
Hořčice
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.