Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 4 kousky mraženého filé z tresky (předem nerozmražujte)
- 4 plátky bílého toustového chleba
- 20 g strouhaného parmazánu
- 1 bílý jogurt
- 2 lžíce másla
- 1/2 lžičky soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
Postup
- 1Troubu začněte předehřívat na 180 stupňů. Pekáček, do kterého se rybí kousky vejdou těsně vedle sebe v jedné vrstvě, vymažte necelou lžící másla. Rybí filé omyjte pod studenou tekoucí vodou, lehce utřete papírovou utěrkou a naskládejte do pekáčku.
- 2Rybí kousky jemně osolte, zalijte jogurtem a lžící jogurt rozetřete.
- 3V kuchyňském robotu nasekejte najemno toustový chléb. Přidejte parmazán a ještě krátce promixujte, aby se vše promíchalo. Touto směsí posypte rybí kousky a na závěr ještě poklaďte malými kousky zbývajícího másla.
- 4Pekáček vložte do horké trouby a zapékejte 25 minut. Podávejte s bramborami, bramborovou kaší nebo s bramborovými hranolky.

Kuchařka pro dceru
Autorkou úspěšného blogu Kuchařka pro dceru je Jana Florentýna Zatloukalová.