Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4 kousky mraženého filé z tresky (předem nerozmražujte)
  • 4 plátky bílého toustového chleba
  • 20 g strouhaného parmazánu
  • 1 bílý jogurt
  • 2 lžíce másla
  • 1/2 lžičky soli

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Troubu začněte předehřívat na 180 stupňů. Pekáček, do kterého se rybí kousky vejdou těsně vedle sebe v jedné vrstvě, vymažte necelou lžící másla. Rybí filé omyjte pod studenou tekoucí vodou, lehce utřete papírovou utěrkou a naskládejte do pekáčku.
  • 2Rybí kousky jemně osolte, zalijte jogurtem a lžící jogurt rozetřete.
  • 3V kuchyňském robotu nasekejte najemno toustový chléb. Přidejte parmazán a ještě krátce promixujte, aby se vše promíchalo. Touto směsí posypte rybí kousky a na závěr ještě poklaďte malými kousky zbývajícího másla.
  • 4Pekáček vložte do horké trouby a zapékejte 25 minut. Podávejte s bramborami, bramborovou kaší nebo s bramborovými hranolky.
Kuchařka pro dceru
Autorkou úspěšného blogu Kuchařka pro dceru je Jana Florentýna Zatloukalová.

SUROVINY