Milí zákazníci, poptávka po naší službě se díky mimořádné situaci dramaticky zvyšuje. Abychom mohli obsloužit ještě více lidí, kteří nás teď potřebují, omezujeme maximální počet položek v nákupu na 45. Dál děláme vše pro to, abychom ještě více navýšili naši kapacitu. Všechny vás moc prosíme o trpělivost a shovívavost. Děkujeme Vám.

SUROVINY

  • 1 Thomas Henry tonic
  • 1 láhev Lillet Blanc
  • 15 lístků čerstvé bazalky
  • Sklenice ledu

POSTUP

  • 2
    Do láhve Lilletu vložíme 15 lístků čerstvé bazalky a na 24h vložíme do ledničky nebo mrazáku. Tekutina nezmění barvu, ale vtáhne do sebe veškeré aroma bazalky.
  • 2
    Druhý den smícháme bazalkový Lillet s tonicem a společně servírujeme na ledu.
Bar, který neexistuje
Autor receptu
Brněnská parta barmanů, která v centru moravské metropole provozuje stylový bar newyorského střihu. Právě tam připravují ty nejlepší koktejly široko daleko a na stejném místě vznikly i tyhle letní drinky, namíchané speciálně pro Rohlík.