• Vážení zákazníci, v posledních dnech trochu nestíháme váš zájem. Bohužel občas máme doručovací okna až za více než pět hodin, nebo dokonce až druhý den. To rozhodně není a nebude náš standard. Na nápravě usilovně pracujeme a brzy situaci zvládneme. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout!
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g vařených koktejlových krevet
  • 200 g majonézy
  • 20 g kečupu
  • 60 g kyselého jablka nakrájeného na malé kostičky
  • 2 lžíce koňaku nebo Metaxy
  • limeta
  • špetka cukru krupice
  • špetka soli

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Všechny suroviny promícháme v misce a dáme vychladit do ledničky. Podáváme s limetou, ozdobené najemno nastrouhanou limetovou kůrou.
Tip
Nastrouhejte jen zelenou část kůry limety. Bílá je hořká.
Roman Vaněk

Autor receptu

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

300 g vařených koktejlových krevet

Koktejlové krevety bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

200 g majonézy

Majonéza bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

20 g kečupu

 

60 g kyselého jablka nakrájeného na malé kostičky

 

2 lžíce koňaku nebo Metaxy

 

limeta

 

špetka cukru krupice

 

špetka soli

 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.