Milí zákazníci, poptávka po naší službě se díky mimořádné situaci dramaticky zvyšuje. Abychom mohli obsloužit ještě více lidí, kteří nás teď potřebují, omezujeme maximální počet položek v nákupu na 45. Dál děláme vše pro to, abychom ještě více navýšili naši kapacitu. Všechny vás moc prosíme o trpělivost a shovívavost. Děkujeme Vám.

Suroviny

  • 300 g vařených koktejlových krevet
  • 120 g cherry rajčat
  • 200 g majonézy
  • 2 lžíce lístků řeřichy
  • 2 lžíce nakrájené zelené části jarní cibulky
  • 2 lžíce koňaku
  • 1/2 lžičky cukru krupice
  • 4 lístky bazalky nakrájené na jemné nudličky
  • najemno nastrouhaná kůra z ½ citronu a 2 lžíce citronové šťávy
  • špetka soli

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.

Postup

  • 1
    Rajčata nakrájíme na šestiny a v misce je lehce pomačkáme lžící. Přidáme ostatní suroviny, promícháme a dáme vychladit do ledničky.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef