Suroviny

  • 300 g vařených koktejlových krevet
  • 120 g cherry rajčat
  • 2 lžíce lístků řeřichy
  • 200 g majonézy
  • 2 lžíce nakrájené zelené části jarní cibulky
  • 2 lžíce koňaku
  • najemno nastrouhaná kůra z ½ citronu a 2 lžíce citronové šťávy
  • 1/2 lžičky cukru krupice
  • špetka soli
  • 4 lístky bazalky nakrájené na jemné nudličky

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.

Postup

  • 1
    Rajčata nakrájíme na šestiny a v misce je lehce pomačkáme lžící. Přidáme ostatní suroviny, promícháme a dáme vychladit do ledničky.
Roman Vaněk
Autor receptu

Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Suroviny

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM