1 PORCE
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 30 g tapioky
- 250 ml polotučného mléka
- Čekankový sirup
- 1/2 granátového jablka
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA PORCI
- 11151 kJ, 9 g bílkovin, 48 g sacharidů, 4 g tuků, 6 g vlákniny
POSTUP
- 1Tapioku zalijte v malém kastrolu mlékem a nechte v lednici cca 2 hodiny nasáknout.
- 2Poté přidejte čekankový sirup (cca lžičku) a na mírném plameni za stálého míchání přiveďte k varu. Až pudink zhoustne, nalijte ho do sklenice nebo misky a ozdobte ovocem.
Tip
Tapiokový pudink se hodí i jako svačina před sportem, protože je velmi dobře stravitelný.
Ne hladu
Pět nutričních terapeutek, které sdílí společnou vizi – předávat zdravý přístup k jídlu a vést širokou veřejnost i jednotlivé klienty k úpravě životního stylu tak, aby byla změna dlouhodobě udržitelná.