2 PORCE
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 400 g hovězího masa, nakrájeného na 2cm kostky a blanšírované
- 200 g brambor nakrájených na 2 cm kousky
- 100 g mrkve nakrájené na 2 cm kousky
- 20 g česneku, drceného
- 20 g jarní cibulky, nakrájené
- Lískty koriandru na ozdobu
- 150 ml červeného vína
- 1 lžíce rostlinného oleje
- 15 g cukru
- 2 hvězdičky anýzu
- 2 bobkové listy
- 10 g skořice
- 350 ml vody
SUROVINY NA OMÁČKU
- 4 lžíce Lee Kum Kee sojové omáčky premium světlé
- 2 lžíce Lee Kum Kee sojové omáčky premium tmavé
- 1 lžička Lee Kum Kee ústřicové omáčky
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1V hrnci nebo woku rozehřejte olej. Osmahněte česnek, jarní cibulku, skořici a bobkový list. Až směs začne vonět, přidejte blanšírované hovězí, brambory a mrkev. Restujte 2-3 minuty.
- 2Vmíchejte omáčkovou směs, víno, vodu a cukr. Přiveďte k varu.
- 3Snižte teplotu a nechte probublávat dvě hodiny nebo do změknutí hovězího. Podávejte.