• Milí zákazníci, dnes se běží "International Marathon 2024" a proto může dojít ke zpoždění vašich objednávek.
    Děláme vše proto, abyste obdrželi objednávku včas a omlouváme se za případné komplikace.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g hovězího masa, nakrájeného na 2cm kostky a blanšírované
  • 200 g brambor nakrájených na 2 cm kousky
  • 100 g mrkve nakrájené na 2 cm kousky
  • 20 g česneku, drceného
  • 20 g jarní cibulky, nakrájené
  • Lískty koriandru na ozdobu
  • 150 ml červeného vína
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • 15 g cukru
  • 2 hvězdičky anýzu
  • 2 bobkové listy
  • 10 g skořice
  • 350 ml vody

SUROVINY NA OMÁČKU

  • 4 lžíce Lee Kum Kee sojové omáčky premium světlé
  • 2 lžíce Lee Kum Kee sojové omáčky premium tmavé
  • 1 lžička Lee Kum Kee ústřicové omáčky

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1V hrnci nebo woku rozehřejte olej. Osmahněte česnek, jarní cibulku, skořici a bobkový list. Až směs začne vonět, přidejte blanšírované hovězí, brambory a mrkev. Restujte 2-3 minuty.
  • 2Vmíchejte omáčkovou směs, víno, vodu a cukr. Přiveďte k varu.
  • 3Snižte teplotu a nechte probublávat dvě hodiny nebo do změknutí hovězího. Podávejte.
LEE KUM KEE

SUROVINY

SUROVINY NA OMÁČKU