Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 250 g kuřecí stehna, nakrájená na proužky
- 75 g sušené rýžové nudle, vlasové
- 50 g cibule, plátky
- 40 g mrkev, nakrájená na tyčinky
- 1 lžíce rostlinného oleje
MARINÁDA
- 1 lžíce Lee Kum Kee omáčky česnekové z černých fazolí
DRESINK
- 1 lžíce Lee Kum Kee ústřicové omáčky Panda
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Vlasové nudle namočte do teplé vody na 15 minut, nebo dokud nezměknou a nerozdělí se. Pak nechte okapat a odložte stranou.
- 2Maso naložte do marinády a odložte na 15 minut.
- 3Rozehřejte wok, nalijte do něj olej a restujte maso po 3-4 minuty. Pak přidejte cibuli a mrkev a restujte další 2 minuty.
- 4Přidejte nudle a omáčku a míchejte po dvě minuty, aby se směs prohřála.