• O velikonočních svátcích fungujeme, jako by se nekoledovalo. Jsme tu pro vás i na Velký pátek a o Velikonočním pondělí - s dovozem až domů. Tak veselé hodování!

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
1 PIZZA

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • těsto na 1 pizzu
  • 1 větší rajče
  • 180 g konzervovaných drcených rajčat
  • 130 g Mozzarella di Bufala
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 10 lístků bazalky
  • 2 špetky soli

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

 

POSTUP

  • 1Rajče navrchu nařízneme malým nožem do kříže tak, aby zůstala naříznutá jen slupka a ponoříme ho do vroucí vody na 20 vteřin. Ihned ho přendáme do misky s ledovou vodou a necháme ho 1 minutu zchladit. Poté ho oloupeme a nakrájíme na kolečka silná 0,5 cm.
  • 2Mozzarellu nakrájíme na plátky. Konzervovaná rajčata rozmixujeme nebo propasírujeme a smícháme se solí a olivovým olejem.
  • 3Připravené roztažené těsto na 1 pizzu potřeme rajčatovou směsí, rozložíme rovnoměrně kolečka rajčat a dáme péct na zcela rozpálený plech nebo kámen do trouby rozehřáté na maximum na 3 minuty.
  • 4Pizzu z trouby vyndáme, rozložíme na ni nakrájenou mozzarellu, vrátíme do trouby a necháme ještě 1 minutu dopéct tak, aby mozzarela jen povolila, ale neroztekla se.
  • 5Hotovou pizzu vyndáme z trouby a rozložíme na ni bazalkové lístky.
     
     
     
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

MOHLO BY SE HODIT