Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 200 g tempehu
  • 100 g čočky beluga
  • 200 g Forky's bujónu
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • Olej
  • Olivový olej
  • 2 lžíce agávového sirupu
  • 250 g šalotky
  • 200 g hrušky
  • 2 lžíce citronu
  • 300 g pastináku
  • Snítky tymiánu
  • Snítka estragonu
  • Snítka saturejky
  • Sůl

SUROVINY NA DIP

  • 200 g rostlinného jogurtu
  • Snítka petrželky
  • 1 lžíce agávového sirupu
  • Sůl
  • Pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Čočku vaříme ve Forky's bujónu do měkka zhruba 18 minut (ve vroucí vodě).
  • 2Tempeh nakrájíme na malé kostičky a restujeme do křupava na oleji. Na závěr smažení ještě zalijeme 3 lžícemi sójové omáčky.
  • 3Pastinák, šalotku a hrušky proložíme tymiánem, zakapeme olivovým olejem, posolíme a pečeme na 200 stupňů po dobu 30 minut.
  • 4Mezitím si připravíme jogurtový - bylinkový dip. Snítku petrželky nakrájíme najemno a smícháme s rostlinným jogurtem. Přidáme lžíci agávového sirupu a dochutíme solí a pepřem.
  • 5Do misky přidáme uvařenou čočku a pečenou zeleninu. Rukou natrháme lístky estragonu a saturejky, přidáme citron, olivový olej, agávový sirup a promícháme.
  • 6Na talíř dáme pečenou zeleninu s belugou, pokapeme jogurtovým dipem, přidáme karbanátky a škvarky z tempehu.
Green Leaves
Erika a Honza z Green Leaves dělají profesionální veganský catering. Vytváří jídlo pro každou příležitost i pro ty nejnáročnější jazýčky.

SUROVINY

SUROVINY NA DIP