• Zítra, na Svátek práce, fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
6 PORCÍ

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 ks celé kuře
  • pipMaster Honey Rub koření

PŘÍLOHA

  • Chléb

NÁPOJ VHODNÝ K TOMUTO POKRMU

  • Pivo

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

 

POSTUP

  • 1Kuře ze strany kůže dostatečně nakořeňte směsí Honey rub.
  • 2Gril typu kamado roztopte na 200 stupňů a grilujte ho nepřímou metodou. To znamená, že maso nepřijde do přímého kontaktu s ohněm. Do prsou píchněte teplotní sondu a kuře v něm nechte dělat necelou hodinku, dokud teplota v jádru masa na prsou nedosáhne teploty 74 stupňů. Výsledkem je neuvěřitelně šťavnaté kuře s vypečenou kůrkou.
  • 3Po vyndání z grilu kuře rozřízněte napůl, odřízněte stehna a můžete ihned servírovat s bílým pečivem a zelným salátem.
pipMaster

SUROVINY

PŘÍLOHA

NÁPOJ VHODNÝ K TOMUTO POKRMU