6 PORCÍ
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1 ks celé kuře
- pipMaster Honey Rub koření
PŘÍLOHA
- Chléb
NÁPOJ VHODNÝ K TOMUTO POKRMU
- Pivo
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Kuře ze strany kůže dostatečně nakořeňte směsí Honey rub.
- 2Gril typu kamado roztopte na 200 stupňů a grilujte ho nepřímou metodou. To znamená, že maso nepřijde do přímého kontaktu s ohněm. Do prsou píchněte teplotní sondu a kuře v něm nechte dělat necelou hodinku, dokud teplota v jádru masa na prsou nedosáhne teploty 74 stupňů. Výsledkem je neuvěřitelně šťavnaté kuře s vypečenou kůrkou.
- 3Po vyndání z grilu kuře rozřízněte napůl, odřízněte stehna a můžete ihned servírovat s bílým pečivem a zelným salátem.