Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
1 KUS

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 16 g uvařené vychlazené rýže na sushi
  • 20 g tuňáka
  • wasabi pasta
  • sójová omáčka
  • nakládaný zázvor
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
 

POSTUP NA PŘÍPRAVU TUŇÁKA

  • 1Z filetu seřízneme menší špičatou část masa.
  • 2Větší, kulatou část naporcujeme na menší kvádry na šířku 4 prstů.
  • 3Kvádry překrojíme podélně na 3 menší části.
  • 4Z menších částí krájíme přes vlákno jednotlivé porce.

POSTUP NA SUSHI

  • 1Do dlaně pravé ruky položíme porci rýže. Ukazováčkem nabereme wasabi pastu a potřeme jí plátek ryby. Na rybu přiložíme rýži a rybu podél ní zformujeme.
  • 2Jednotlivé kousky nigiri sushi namáčíme do sójové omáčky ochucené wasabi pastou a zajídáme nakládaným zázvorem.
     
     
     
     
     

TIP

Nakládaný zázvor příjemně neutralizuje chuť a podporuje trávení.
Roman Vaněk

Autor receptu

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

16 g uvařené vychlazené rýže na sushi

Rýže sushi bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

20 g tuňáka

Tuňák čerstvý bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

wasabi pasta

 

sójová omáčka

 

nakládaný zázvor