Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 3 vejce
- 20 g změklého másla
- 1 lžíce smetany (min. 31 %)
- pažitka na ozdobu
- sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Vejce vyklepneme do misky. Přilijeme smetanu a vše lehce prošleháme vidličkou.
- 2Pánev rozehřejeme na mírném ohni, vlijeme na ni rozšlehaná vejce a plochou vařečkou je odškrabujeme ode dna. Po 3 minutách, až vejce začnou tuhnout, postupně přidáváme za stálého míchání máslo.
- 3Po 1,5 minutě stáhneme pánev z ohně, vejce dle chuti osolíme, promícháme a posypeme nasekanou pažitkou.

Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef