Lehká jídla

Slávky po námořnicku s paprikou a rajčaty

2 PORCE
NOVINKA

Gratinovaný květák a brokolice

2 PORCE
NOVINKA

Galety

8 KUSŮ
NOVINKA

Kari z červené řepy

4 PORCE
NOVINKA

Zeleninové chipsy

4 PORCE
NOVINKA

Pečená zelenina a oříškové pesto

4 PORCE
NOVINKA

Rychlé kanapky s cibulkou a kapary

4 PORCE
NOVINKA

Pomazánka z pečených paprik a žervé

2 PORCE
NOVINKA

Penne s vepřovým masem a zeleninou

4 PORCE
NOVINKA

Ovesné lívance s banánem

12 KUSŮ
NOVINKA

Těsto na pizzu

6 KUSŮ
NOVINKA

Salát z barevných rajčat

4 PORCE
NOVINKA

Cuketové placky

2 PORCE
HITOVKA

Vajíčková pomazánka

4 PORCE
HITOVKA

Quesadillas s kuřecím masem

4 porce
HITOVKA

Caesar salát

4 porce
HITOVKA

Makarony se sýrem

2 PORCE

Quinoa se zeleninou

4 PORCE

Těstoviny s pestem

1 PORCE

Losos v papilotě

4 porce

Salát s vejcem a slaninou

4 porce

Tzatziky

2 porce

Cuketový slaný koláč

1 KOLÁČ

Kuřecí vývar

3 LITRY

Čočkový salát se sýrem feta

4 porce

Řecký salát

2 porce

Krémová kuřecí polévka

4–6 PORCÍ

Hrášková krémová polévka

4–6 PORCÍ

Květáková polévka

4–6 PORCÍ

Grilovaná kuřecí prsa

1 PORCE

Guacamole

4 PORCE

Zeleninový vývar

3 LITRY

Ratatouille

4 PORCE

Candát s mrkvovým pyré

4 PORCE

Hummus

2 PORCE

Bruschetta al pomodoro

2 PORCE

Pstruh po mlynářsku

1 PORCE

Mrkvový salát s tuňákem

2 PORCE

Špagety s česnekem a krevetami

4 PORCE

Okurkový salát s jablky a jogurtem

4 PORCE

Panzanella

2 PORCE

Grilované krevety

4 porce

Kuřecí polévka s kokosovým mlékem

4–6 PORCÍ

Kedlubnová polévka

4–6 PORCÍ

Caprese

1 PORCE

Kuřecí kari polévka s hráškem

4 PORCE

Míchaný salát s fazolemi a sýrem

1 porce

Coleslaw

4 PORCE

Okurkový salát

1 PORCE

Ledový salát s dresinkem z modrého sýra

4 porce

Salát z rajčat a vodního melounu

4 PORCE

Melounový salát

4 PORCE

Gazpacho

4 - 6 PORCÍ

Pyré z červené řepy

4 PORCE

Rajčatová salsa

4 porce

Salát z vodního melounu se sýrem feta

2 porce

Polévka s krevetami a zeleninou

4–6 PORCÍ

Polévka z pečeného lilku

4 - 6 PORCÍ

Žahour

4–6 porcí

Marinovaný losos - Gravlax

6–8 porcí

Pstruh pečený na másle

1 porce

Polévka z paprik

4–6 PORCÍ

Slávky se smetanou

4 PORCE

Salát z jablka, květáku a modrého sýra

2 PORCE

Plněná vejce

2–4 PORCE

Šalotkový dresink

4 porce

Slávky na víně

2 porce

Studená okurková polévka

4 PORCE

Polníčkový salát s krutony ze špeku a bílého chleba

2 PORCE

Kuskus se sušeným ovocem

4 porce