
Hollandia
Hollandia BIO Farm Yoghurt Apricots 2.8%
180 g8 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Xtra price:
CZK 21.51
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Selský jogurt meruňkový s kulturou v BIO kvalitě. Obsah tuku min. 2,8 %.
Jogurt s názvem selský nese proto, že zraje v kelímku. Vyrábí se tradičním způsobem – z mléka a vybrané kombinace čistých jogurtových kultur. Do spodní části jogurtu se dá meruňková poduška, která je složena výhradně z přírodních složek a kousků meruněk.
Představuje tak vyváženou kombinaci živin nutných pro plnohodnotnou výživu a zároveň obsahuje zdraví prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině, ke zpestření chuti si do něj můžete přidat čerstvé ovoce či müsli.
O výrobci
Hollandia je česká společnost, která byla založena roku 1991 v Krásném Údolí na Tepelské náhorní plošině. Jméno Hollandia nese, jak název napovídá, z Holandska, neboť odtamtud pochází nápad na výrobu jogurtů a zároveň si odtamtud přivezla výrobní linku.

Produkty jsou vyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. V portfoliu tak naleznete dezerty, selské a krémové jogurty, jogurty bez obsahu laktózy, BiFi drinky, smoothie anebo zmrzliny.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Durability
Composition
| Mléko | |
| Ovocná složka | 20 % |
| Meruňky | 35 % |
| Meruňkové pyré | |
| Cukr | |
| Stabilizátor | |
| Nativní škrob | |
| E440 - Pektiny | |
| Přírodní aroma | |
| Regulátor kyselosti | |
| Koncentrát citronové šťávy | |
| E500 - Uhličitany sodné | |
| Mléčná bílkovina | |
| Jogurtová kultura | |
| Kultura Bifidobacterium BB12 | |
| Lactobacillus acidophilues LA 5 |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 370 kJ/88 kCal |
| Fats | 3.1 g |
| including saturated fatty acids | 1.7 g |
| Carbohydrates | 12 g |
| including sugars | 11 g |
| Protein | 2.9 g |
| Salt | 0.1 g |
| Fibre | g |
Allergens
| Milk |