
Coburger
Coburger Camembert 30% with reduced lactose content
125 g4 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Přírodní zrající sýr s bílou plísní na povrchu se sníženým obsahem laktózy.
Obsah laktózy <0,1 g/100 g.

Použití
Výborně se hodí k vínům či jako součást sýrového talíře, který si můžete doma připravit z nejrůznějších druhů sýra a doplnit ho bílým pečivem. Často se také využívá jak přísada do salátů.
O výrobci
Milchwerke Oberfranken patří mezi výrobce sýrových specialit. Již v roce 1927 se sýr vyráběl v bývalém Milchhof Coburg podle tradičních receptur. Následně vzniklo v roce 1975 družstvo „Milchwerke Oberfranken West eG“. V roce 1990 se k němu připojilo prvních několik farmářů z Durynska. Dnes družstvo čítá více než 1050 farmářů a zahrnuje dva závody s moderním výrobním zařízením.
Skladování
Skladujte při teplotě od +2 °C do +8 °C.
Výrobce
Milchwerke Oberfranken West eG
Sulzdorfer Str. 7
96484 Meeder
Německo
Durability
Composition
| Mléko | |
| Jedlá sůl | |
| Mlékařské kultury | |
| Penicillium candidum | |
| Mikrobiální syřidlo | |
| Sušina min. | 38 % |
| Tuk v sušině min. | 30 % |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 899 kJ/215 kCal |
| Fats | 13 g |
| including saturated fatty acids | 8.7 g |
| Carbohydrates | 0.1 g |
| including sugars | 0.1 g |
| Protein | 24.5 g |
| Salt | 1.7 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Milk |