
Avesani
Avesani Tagliatelle
250 g23 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Prémiové čerstvé italské těstoviny s tradicí od roku 1951.
Jedná se o dlouhé ploché nudle, které se podobají těstovinám fettuccine. Podávají se s omáčkami, nejčastěji omáčkou boloňskou.

Použití
Vařte 5-6 minut ve vroucí osolené vodě.
Tip! Připravte si tagliatelle na způsob Pasta All'amatriciana:
Na olivovém oleji osmažíte pecorino na větší kousky, zalijete 1 dcl bílého vína, přidáte namačkaná loupaná rajčata a dusíte dokud nebudou rajčátka prohřátá. Omáčku promíchejte s pastou, kterou jste si uvařili – vařte 2 až 3 minuty, opepřete a promíchejte s trochou nastrouhaného sýra. Zbytek necháme na dozdobení při servírování.
O výrobci
Společnost Pastifico Avesani si zakládá na tradici a rodinných hodnotách již od roku 1951, kdy bratři Ugo a Jole Avesani založili firmu na výrobu těstovin. Mezi hodnoty rodinného podniku patří: tradice domácky vyrobených čerstvých těstovin, vášeň pro detail a skvěle odvedenou ruční prací, a nakonec samozřejmě ty nejlepší ingredience.

Pro zaručení absolutní kvality jsou všechny firemní procesy certifikovány IFS a BRC. Od přípravy těstovin a jejich plnění, až po kontrolu a jejich balení, každý v Pastificio Avesani pracuje s úsměvem a s jistotou, že přispívá ke snu zakladatelů a koncových spotřebitelů.
Skladování
Skladujte v chladničce při maximální teplotě do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
Pastificio Avesani
Via Pietro Vassanelli 19
37012 Bussolengo VR
Itálie
Durability
Composition
| Pšeničná semolinová mouka | |
| Vejce | 20 % |
| Voda |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1157 kJ/274 kCal |
| Fats | 3.2 g |
| including saturated fatty acids | 1 g |
| Carbohydrates | 49.9 g |
| including sugars | 1.4 g |
| Protein | 9.8 g |
| Salt | 0.1 g |
| Fibre | 3 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| Eggs |
| May contain traces of: |
| Soybeans |