
Řeznictví Pavlíček
Řeznictví Pavlíček Strejček sausage
ca. 230 g5 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Strejčkova klobása je vyrobená z vepřového masa.
Při výrobě je zapotřebí hrubě namleté vepřové maso a tradiční receptura. Poté se nechá klobása zaudit kouřem, který slouží také jako konzervant. Klobása má vysoký podíl masa a velmi nízký obsah soli.
Balení obsahuje 2 kusy klobás. Tepelně opracovaný, masný výrobek.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
O výrobci
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o. je rodinná společnost zabývající se výrobou a prodejem masa a uzenin. Portfolio uzenin nabízí nejen párky a klobásy, ale také trvanlivé a fermentované salámy jako je uherský salám, klobásy nebo točený salám. Dále tamější speciality jako jsou šunky a měkké salámy, a nakonec vařené masné výrobky, které zahrnují jaternice nebo tlačenky. Tento produkt značky Naše Miroslav je výsledkem spolupráce mezi Sklizeno a Řeznictvím a uzenářstvím Jan Pavlíček.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o.
Masarykovo náměstí 966
675 71 Náměšť nad Oslavou
Česká republika
Durability
Vepřové maso 95%; pitná voda; jedlá sůl s jódem, cibule,pepř černý,koriandr; dextróza; konzervant dusitan sodný; stabilizátory trifosforečnany; antioxidant erythorban sodný. Vepřové jedlé střívko. Baleno vakuově.
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1184 kJ/283 kCal |
| Fats | 25 g |
| including saturated fatty acids | 9 g |
| Carbohydrates | 2 g |
| including sugars | 0.4 g |
| Protein | 13 g |
| Salt | 3 g |
| Fibre | 0 g |