
Řeznictví Pavlíček
Řeznictví Pavlíček Oravská bacon
ca. 250 g5 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Vykostěný vepřový bok zauzený přírodním kouřem.
Vepřový bok se nejprve vykostí a následně se nechá sušit v dobře větrané místnosti. Uzení napomáhá ke konzervování slaniny.
Použití
Oravská slanina je vhodná pro špikování a přípravu dalších teplých pokrmů. Díky vysokému obsahu masa si ji můžete nakrájet na tenké plátky a vychutnat si ji na čerstvém chlebu s hořčicí.
O výrobci
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o. je rodinná společnost zabývající se výrobou a prodejem masa a uzenin. Portfolio uzenin nabízí nejen párky a klobásy, ale také trvanlivé a fermentované salámy jako je uherský salám, klobásy nebo točený salám. Dále tamější speciality jako jsou šunky a měkké salámy, a nakonec vařené masné výrobky, které zahrnují jaternice nebo tlačenky. Tento produkt značky Naše Miroslav je výsledkem spolupráce mezi Sklizeno a Řeznictvím a uzenářstvím Jan Pavlíček.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o.
Masarykovo náměstí 966
675 71 Náměšť nad Oslavou
Česká republika
Durability
Vepřový bok b.k. min. 95%; pitná voda; jedlá sůl s jódem; konzervant dusitan sodný,starbilizátory trifosforečnany; dextróza; antioxidant kyselina L-askorbová. Určeno k přímé spotřebě. Baleno vakuově.
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1403 kJ/335 kCal |
| Fats | 30 g |
| including saturated fatty acids | 9 g |
| Carbohydrates | 3 g |
| including sugars | 0.5 g |
| Protein | 15 g |
| Salt | 2 g |
| Fibre | 0 g |