
Řeznictví Pavlíček
Řeznictví Pavlíček Hungarian sausage
ca. 220 g4 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Uherská klobása vyrobená z vepřového masa.
Při výrobě je zapotřebí hrubě namleté vepřové maso, koření a tradiční receptura. Poté se nechá klobása zaudit kouřem, který slouží také jako konzervant. Klobása má vysoký podíl masa a velmi nízký obsah soli.
Balení obsahuje 2 kusy klobás. Tepelně opracovaný, masný výrobek.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
O výrobci
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o. je rodinná společnost zabývající se výrobou a prodejem masa a uzenin. Portfolio uzenin nabízí nejen párky a klobásy, ale také trvanlivé a fermentované salámy jako je uherský salám, klobásy nebo točený salám. Dále tamější speciality jako jsou šunky a měkké salámy, a nakonec vařené masné výrobky, které zahrnují jaternice nebo tlačenky. Tento produkt značky Naše Miroslav je výsledkem spolupráce mezi Sklizeno a Řeznictvím a uzenářstvím Jan Pavlíček.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o.
Masarykovo náměstí 966
675 71 Náměšť nad Oslavou
Česká republika
Durability
Na 100g hotového výrobku bylo použito 129g vepřového masa, jedlá sůl s jódem, pitná voda, konzervant dusitan sodný,stabilizátory difosforečnany; pepř černý; česnek; antioxidant erythorban sodný; vepřové jedlé střívko. Baleno vakuově.
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1842 kJ/440 kCal |
| Fats | 40 g |
| including saturated fatty acids | 12 g |
| Carbohydrates | 2 g |
| including sugars | 1 g |
| Protein | 19 g |
| Salt | 3 g |
| Fibre | 0 g |