
Van den Veer
Van den Veer Gouda with red pesto sash
ca. 140 g7 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Tradiční holandská gouda doplněná o červené pesto a bazalku.
Gouda je přírodní polotvrdý sýr z kravského pasterovaného mléko. Sýrové těsto se poté nechá zrát několik týdnů, díky čemuž získá sýr na té správné intenzivní chuti.
Holadnská kvalita
Sýr Van den Veer představují luxusní kolekci výkrojů dělaných z těch nejlepších holandských bochníků sýra, zrajících podle tradičních receptur na dřevěných policích pod voskem. Jedině tak může dojít k požadovanému přírodnímu zrání a zaručení výtečné a plné chuti.
Použití
Sýr si nejlépe ho vychutnáte se sklenkou červeného vína, skvěle ladí třeba s portským.

O výrobci
Hazeleger je moderní společnost z Holandska, původně založená jako rodinný podnik pro výrobu vlastních celých sýrů. Nyní se společnost věnuje zrání, krájení a balení sýrů, které rozváží po celém světě. Jako nezávislý rodinný podnik není společnost spojena s velkou mléčnou společností, takže možnosti s nimi jsou nekonečné.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C.
Výrobce
Hazeleger Kaas B. V.
Hanzeweg 37,
3771 NG Barneveld,
Holandsko
Durability
Composition
| Kravské pasterované mléko | |
| Jedlá sůl | |
| Bazalka | 0.6 % |
| Mléčné kultury | |
| Česnekový prášek | 0.2 % |
| Mikrobiální syřidlo | |
| Barvivo | |
| E120 - Kyselina karmínová, karmíny | |
| E160b - Annatto, Bixin, Norbixin | |
| Konzervant | |
| E1105 - Lysozym | |
| E251 - Dusičnan sodný | |
| Konzervant v povrchové úpravě | |
| E235 - Natamycin | |
| Tuk v sušině min. | 50 % |
| Sušina | 60 % |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1593 kJ/384 kCal |
| Fats | 31.2 g |
| including saturated fatty acids | 20.9 g |
| Carbohydrates | 0 g |
| including sugars | 0 g |
| Protein | 25.8 g |
| Salt | 1.7 g |
| Fibre | g |
Allergens
| Eggs |
| Milk |