
Řeznictví Pavlíček
Naše Miroslav Turkey ham selection
100 g14 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Krůtí šunka prsostehenní prémiové kvality s obsahem masa min. 90 %.
Při výrobě krůtí šunky bylo použito maso z farmářského chovu krůt z Farmy Druhaz v Sedlčanech. Výsledkem je prémiová krůtí šunka se šťavnatou chutí a minimálním obsahem soli.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Ideální ke snídani či svačině jako obloha na čerstvě křupavé pečivo.
O výrobci
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o. je rodinná společnost zabývající se výrobou a prodejem masa a uzenin. Portfolio uzenin nabízí nejen párky a klobásy, ale také trvanlivé a fermentované salámy jako je uherský salám, klobásy nebo točený salám. Dále tamější speciality jako jsou šunky a měkké salámy, a nakonec vařené masné výrobky, které zahrnují jaternice nebo tlačenky. Tento produkt značky Naše Miroslav je výsledkem spolupráce mezi Sklizeno a Řeznictvím a uzenářstvím Jan Pavlíček.

Původ masa
Farma Druhaz navázala na tradici chovu drůbeže v Sedlčanech. Jatka byla kompletně zrekonstruována v roce 2004 na základě směrnic a pravidel EU a jsou držiteli osvědčení o způsobilosti pro porážku krůt a zpracování krůtího masa. Veškeré chovné i výrobní prostory i procesy jsou pod stálým veterinárním a hygienickým dozorem a v celé historii společnosti nedošlo k žádnému porušení směrnic a pravidel pro potravinářské provozy.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o.
Masarykovo náměstí 966
675 71 Náměšť nad Oslavou
Česká republika
Durability
Composition
| Obsah čistých svalových bílkovin min. | 16.87 % |
| Krůtí maso | 90 % |
| Stehno | 50 % |
| Prso | 40 % |
| Dusitanová solící směs | |
| Jedlá sůl | |
| E250 - Dusitan sodný | |
| E450 - Difosforečnany | |
| E316 - Erythorban sodný |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 509 kJ/121 kCal |
| Fats | 4.02 g |
| including saturated fatty acids | 1.24 g |
| Carbohydrates | 1.28 g |
| including sugars | 0.8 g |
| Protein | 20.6 g |
| Salt | 1.77 g |
| Fibre | g |