Marmelády s příběhem

Marmelády s příběhem Straining red currant jam extra special selection

205 g
Fresh from the farm
CZK 199.50 CZK 973.17 /kg

Delivery within 60 minutes

1000+ customers have in favorites

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Rybízový džem výběrový s téměř 70% obsahem ovoce z vlastních zahrad nebo od prověřených českých pěstitelů a farmářů.

Celý výrobní proces je ruční práce a to i včetně vlastnoručního popisu na skleničce. 

Ovoce se nakupuje pouze od prověřených pěstitelů z ČR. Meruňky, broskve, višně, rybíz i angrešt v BIO kvalitě pochází z farmy manželů Weberových. Jejich ovocné sady jsou řádně kontrolované organizací KEZ a BIOKONT, tzn. že veškeré ovoce nebylo chemicky ošetřeno.

Ovoce pro džemy si paní Šindlerová nechává ručně česat a zpracovává ho v den sběru

Použití

Slouží k přímé spotřebě. Všechny marmelády (i ty tradiční snídaňové) se hodí k sýrům, k masu, paštikám, na pečení, vaření a dochucení pokrmů.

O výrobci

Láska k vaření a touha po prvotřídních potravinách přivedla Hanku k vaření domácích džemů. Lásku, vervu a svou pozitivní energii vkládá do každé sklenice. Každá máma chce dát svým dětem to nejlepší, proto džemy z marmeládovny Hanky Šindlerové snídají i ty její. 

Proč si Hanka vybrala Rohlík? „Díky Rohlíku se moje poctivé džemy dostanou jednoduše k více lidem, kterým záleží na tom, co jedí. Rohlik.cz podporuje nás, malé výrobce prvotřídních potravin. Objednejte, ochutnejte i vy a garantuji vám: „Kdo ochutná, neodolá.“

Skladování

Skladujte mimo sluneční záření do 25 °C. Po otevření do 10 °C.

Výrobce

Hana Šindlerová
Růžová 947/8
110 00 Praha 1
Česká republika

Composition

Červený rybíz67 %
Cukr33 %
Želírující látka
E440 - Pektiny
Citronová šťáva

Nutritional values per 100 g

Energy value718 kJ/172 kCal
Fats0.17 g
including saturated fatty acids0.03 g
Carbohydrates42 g
including sugars37 g
Protein0.7 g
Salt0 g
Fibre0 g
Database of additives is provided by the Fair Food independent organization.