

Marmelády s příběhem
Marmelády s příběhem Straining red currant jam extra special selection
205 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Rybízový džem výběrový s téměř 70% obsahem ovoce z vlastních zahrad nebo od prověřených českých pěstitelů a farmářů.
Celý výrobní proces je ruční práce a to i včetně vlastnoručního popisu na skleničce.
Ovoce se nakupuje pouze od prověřených pěstitelů z ČR. Meruňky, broskve, višně, rybíz i angrešt v BIO kvalitě pochází z farmy manželů Weberových. Jejich ovocné sady jsou řádně kontrolované organizací KEZ a BIOKONT, tzn. že veškeré ovoce nebylo chemicky ošetřeno.
Ovoce pro džemy si paní Šindlerová nechává ručně česat a zpracovává ho v den sběru.
Vizuál bude dodán dle aktuální skladové zásoby.

Použití
Slouží k přímé spotřebě. Všechny marmelády (i ty tradiční snídaňové) se hodí k sýrům, k masu, paštikám, na pečení, vaření a dochucení pokrmů.
O výrobci
Láska k vaření a touha po prvotřídních potravinách přivedla Hanku k vaření domácích džemů. Lásku, vervu a svou pozitivní energii vkládá do každé sklenice. Každá máma chce dát svým dětem to nejlepší, proto džemy z marmeládovny Hanky Šindlerové snídají i ty její.
Proč si Hanka vybrala Rohlík? „Díky Rohlíku se moje poctivé džemy dostanou jednoduše k více lidem, kterým záleží na tom, co jedí. Rohlik.cz podporuje nás, malé výrobce prvotřídních potravin. Objednejte, ochutnejte i vy a garantuji vám: „Kdo ochutná, neodolá.“
Skladování
Skladujte mimo sluneční záření do 25 °C. Po otevření do 10 °C.
Výrobce
Hana Šindlerová
Růžová 947/8
110 00 Praha 1
Česká republika
Composition
| Červený rybíz | 67 % |
| Cukr | 33 % |
| Želírující látka | |
| E440 - Pektiny | |
| Citronová šťáva |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 718 kJ/172 kCal |
| Fats | 0.17 g |
| including saturated fatty acids | 0.03 g |
| Carbohydrates | 42 g |
| including sugars | 37 g |
| Protein | 0.7 g |
| Salt | 0 g |
| Fibre | 0 g |