Naše maso

Naše maso Smoked pork belly

ca. 280 g

3 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Premium qualityFresh from the farmSave me for CZK 81.90

ca.

 CZK 126.00 CZK 447.90 /kg

Delivery within 60 minutes

80+ customers buy regularly

Category:
Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Výborný uzený vepřový bok prémiové kvality.

Vepřové boky se nasucho nasolí, nechají se dva až tři dny odležet a pak je zalijí slaným lákem, ve kterém dva až tři týdny odpočívají. Potom se kusy lehounce opláchnou v teplé vodě, aby se odsolil povrch, vyudí v udírně a lehce povaří v páře. 

Masný výrobek tepelně opracovaný.

Použití

Použijete ho při vaření, nebo si ho vychutnejte jen tak na studeno s čerstvým chlebem a okurkou.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 3 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 3 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Vepřový bok s kostí
Dusitanová solící směs
Jedlá sůl s jódem99.5 %
E250 - Dusitan sodný
Čerstvý český česnek
Vyrobeno z vepřového masa Přeštických černostrakatých prasat.

Nutritional values per 100 g

Energy value1790 kJ/428 kCal
Fats42 g
including saturated fatty acids12 g
Carbohydrates0 g
including sugars0 g
Protein11 g
Salt2.1 g
Fibre g
Database of additives is provided by the Fair Food independent organization.