Naše maso
Naše maso Smoked pork belly
ca. 280 gca.
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Výborný uzený vepřový bok prémiové kvality.
Vepřové boky se nasucho nasolí, nechají se dva až tři dny odležet a pak je zalijí slaným lákem, ve kterém dva až tři týdny odpočívají. Potom se kusy lehounce opláchnou v teplé vodě, aby se odsolil povrch, vyudí v udírně a lehce povaří v páře.
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Použití
Použijete ho při vaření, nebo si ho vychutnejte jen tak na studeno s čerstvým chlebem a okurkou.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Durability
Composition
Vepřový bok s kostí | |
Dusitanová solící směs | |
Jedlá sůl s jódem | 99.5 % |
E250 - Dusitan sodný | |
Čerstvý český česnek | |
Vyrobeno z vepřového masa Přeštických černostrakatých prasat. |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1790 kJ/428 kCal |
Fats | 42 g |
including saturated fatty acids | 12 g |
Carbohydrates | 0 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 11 g |
Salt | 2.1 g |
Fibre | g |