Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Redondo Iglesias

Redondo Iglesias Jamon Serrano Gran reserva + 18 months

100 g
Premium quality
CZK 124.90 CZK 1,249.00 /kg

Delivery within 60 minutes

100+ customers buy regularly

Country: Spain,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Jamón Serrano je druh španělské šunky zrající 18 měsíců

Při výrobě této prémiové sušené šunky je zapotřebí kvalitní vepřové maso a sůl pocházející ze Středozemního moře. Maso se naloží do soli a na čerstvém vzduchu se nechá zrát dlouhých 18 měsíců. Výsledkem je sušená šunka s extra výraznou chutí a sušší texturou.

Prase iberské...

Iberská, černá prasata (také označovaná jako pata negra) je druh vepřů žijící původně ve Španělsku, který se od bílých prasat liší nekompaktní svalovou strukturou, která umožňuje pronikání tukových tkání hluboko do svaloviny a tím zvýrazňují její chuť.

Prase s označením Bellota je volně žijící prase krmící se v dubových hájích pouze žaludy. Před zpracováním prochází v dubovém háji obdobím "montanera", což je doba mezi zářím a březnem. Prase podstupující mantaneru musí do háje vstupovat ve váze mezi 92–115 kg, přičemž po montanere musí pouze na žaludech a bylinách přibrat alespoň 46 kg. 

Použití

Před konzumací nechte natemperovat v pokojové teplotě, zvýrazní se chuť a vůně a plátky půjdou lépe od sebe.

O výrobci

Redondo Iglesias je španělská rodinná společnost, jejíž historie se začala psát roku 1920. Rodinný podnik se zaměřuje na chov vepřů plemene Ibérico, kteří žijí v pohodlí v krásných dubových hájích. Z vepřového masa pak vyrábí ty nejlepší sušené šunky a salámy, které jsou ve Španělsku k dostání. Při výrobě kladou důraz na tradiční recepturu za pomoci moderních technologií, které jsou zároveň šetrné k přírodě. 

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–7 ºC. 

Výrobce

Redondo Iglesias S.A.U.
Avgda. Reial Monestir Santa María de Poblet, nº 68   
46930 Quart de poblet (Valencia) 
Španělsko

Durability

Average durability from the time of delivery: 72 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 18 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Vepřové maso
Sůl

Nutritional values per 100 g

Energy value976 kJ/233 kCal
Fats7.9 g
including saturated fatty acids3.2 g
Carbohydrates0.6 g
including sugars0.5 g
Protein40.1 g
Salt3.6 g
Fibre0 g