Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

U Dolejších

U Dolejších Bun blood sausage

ca. 420 g

3 DAYS AVERAGE FRESHNESS

ca.

 CZK 111.00 CZK 259.90 /kg

Delivery within 60 minutes

20+ customers buy regularly

Country: Czech Republic, EU,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Žemlové jelito, zabijačková pochoutka z vepřového masa.

Jelito patří k tradičním pokrmům pravé, české zabijačky, které by se bez něj zaručeně neobešlo. A U Dolejších se dělají a chutnají přesně tak, jako se dělávaly dříve. Vyrábí se z různých částí vepřového masa, pšeničné buchty, krve a krup. Poté se do směsi přidá sůl a aromatické koření, které mu dodají tu správnou chuť.

Použití

Určeno k přímé konzumaci. Při podávání můžete osmahnout na pánvi a vychutnat si ho v kombinaci s vařeným bramborem.

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít poctivé řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování a složení samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 3 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 3 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

vepřová hlava bez kosti 42%, pšeničná buchta (LEPEK) 15%, vepřová krev 16%, vepřový vývar 8%, vepřové škvarky 4%, vepřové kůže 4%, kuchyňská sůl, směs koření, jedlé vepřové střevo

Nutritional values per 100 g

Energy value1270 kJ/307 kCal
Fats27.1 g
including saturated fatty acids8.8 g
Carbohydrates6.5 g
including sugars1.9 g
Protein9 g
Salt2 g
Fibre0 g

Allergens

Cereals (gluten)
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.