


Activia
Danone Activia probiotic yogurt with muesli 4 × 120g 
480 g7 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Krémový jogurt s křupavým müsli a bifidokulturou v rodinném balení.
Activia obsahuje kromě běžných jogurtových kultur i unikátní živou kulturu Bifidus ActiRegularis®. Dodáváním této kultury do zažívacího traktu dochází ke zvyšování počtu bifidobakterií v mikroflóře, které se přirozenou činností zažívacího traktu vylučují.
Bakterie Bifidus ActiRegularis ® jsou obsaženy pouze v Activia od Danone - žádný jiný běžný jogurt tuto kulturu neobsahuje.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Jogurt je ideální jako snídaně v kombinaci s ovocem.
O výrobci
Společnost Danone je původně španělskou společností, která začala vyrábět své první jogurty již v roce1919. Během následujících let se s podnikem Danone sloučily i další firmy, a proto je dnes společnost považována za předního výrobce mléčných produktů, sušenek, ale i minerálních vod, dětské a speciální výživy. Mezi značky mléčných produktů se zařazuje Actimel, Activia, Fantasia a Kostíci, mimo to vyrábí i sójové produkty značky Alpro a Provamel.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 2–8 °C.
Výrobce
Danone a.s.,
V Parku 2294/2
148 00 Praha 11-Chodov
Česká republika
Durability
Composition
| Mléko | |
| Müsli | 15 % |
| Voda | |
| Cukr | |
| Jablečné pyré | 13.6 % |
| Rozinky | 6.6 % |
| Oves | 4.7 % |
| Pšenice | 3.7 % |
| Lískové ořechy | 2.3 % |
| Ovesné a pšeničné vločky | 1.5 % |
| Mandle | 1 % |
| Aroma | |
| Zahuštěné odstředěné mléko | |
| Cukr | |
| Mléčné bílkoviny | |
| Jogurtové kultury a Bifidus ActiRegularis® CNCM I-2494 v počtu min. 4x109/100 g |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 403 kJ/96 kCal |
| Fats | 3 g |
| including saturated fatty acids | 1.7 g |
| Carbohydrates | 13.1 g |
| including sugars | 12.1 g |
| Protein | 3.8 g |
| Salt | 0.14 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| Milk |
| Tree nuts |