MASO!

MASO! Minced pork (shallow)

ca. 0.6 kg

2 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Fresh from the farmBest Buy

ca.

 CZK 111.00 CZK 184.90 /kg

Delivery within 60 minutes

1000+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Mleý vepřový polotovar je připravený především z části plece. Je to především kvůli ideálnímu poměru tučného a libového masa, což zaručí, aby byl každý váš pokrm šťavnatý. 

Více o vepřovém značky MASO!

Vepřové je vždy z vybraných vepřů s kontrolovanou zmasilostí a protučnělostí otcovské linie plemene Duroc. Všichni vepři pocházejí z farmy v Kostelecké Lhotce v podhůří Orlických hor. Prasata mají po celý život minimálně o 20 % více životního prostotu a také jim je zachován přirozený denní cyklus, kdy jim není uměle přisvětlováno a tím prodlužován den. Veškeré krmivo pro krmení prasat je regionálního charakteru. Základní složkou krmiva je syrovátka z nedaleké mlékárny, která prasatům velmi chutná a zároveň se pozitivně odráží v chutí masa.

Maso pro Rohlik.cz bourají a zpracovávají v TORO Hlavečník a to podle přesných požadavků tak, aby proto vás byla vždy zajištěna dokonalá kvalita.

Použití

Vhodné na přípravu boloňských špaget, karbanátků, sekané nebo například domácích burgerů.

Tip! Připravte si lilky plněné mletým masem dle následujícího receptu:

Umyté lilky rozřízněte a jadérka vydlabejte. Dužinu osolte a nechte odstát alespoň 20 minut. Mleté ​​maso zprudka osmažte na pánvi a smíchejte s prolisovaným česnekem, nadrobno nakrájenými rajčaty, trochou soli a pepře. K tomu můžete přidat další suroviny jako například žampiony, sušená rajčata, olivy nebo konzervované fazole.

Lilky zevnitř osušte, potřete olejem a opepřete. Naplňte je masovou směsí a dejte zapéct do předem vyhřáté trouby na cca 175 °C na cca půl hodiny. Pak je posypte sýrem typu parmazán a zapékejte, dokud se sýr nerozpustí.

O výrobci

TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s. Zabývá se porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí), ale jejich specializací a nosným výrobním programem je porážka a produkce kvalitního hovězího masa, především „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku). Ti tvoří 97 % z celkového počtu poraženého hovězího dobytka.  

Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízí široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 2 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 2 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Vepřové výsekové maso
Kuchyňská sůl

Nutritional values per 100 g

Energy value881 kJ/212 kCal
Fats16 g
including saturated fatty acids5.9 g
Carbohydrates0 g
including sugars0 g
Protein17 g
Salt1.1 g
Fibre0 g