

Rohlík Bistro
Baked beetroot with lentil and goat cheese by Tomáš David
255 g3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
S šéfkuchařem Tomášem Davidem jsme pro vás připravili oblíbený salát z červené řepy, čočky, kozího sýru a kousky lískových oříšků.
Svěží a jednoduchý salát, jehož základem je trio surovin rozmanitých chutí, které se dokonale doplňují. Pečená červená řepa, černá čočka Beluga a kozí sýr Chavroux, to vše je zakápnuté dresingem z balsamika, medu, česneku a sušených rajčat. Chuť salátu vyvažuje šťavnatá rukola a kousky křupavých, lískových oříšků.
O šéfkuchaři
Tomáš David svou kulinářskou etapu začal v kuchyních pětihvězdičkových hotelů a dnes se podílí na otevírání provozoven luxusního denního stravování, kde zkušení šéfkuchaři vaří z čerstvých surovin. Rád pracuje se sezónními surovinami a vymýšlí netradiční kombinace.

Jak to funguje?

Použití
U salátu stačí pouze sejmout víčko z misky. Můžete si ho vychutnat rovnou z misky, ve které je salát dodávaný anebo si ho naservírovat do hlubokého talíře. Dobrou chuť!
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 4 °C. Po otevření ihned zkonzumujte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
.jpg)
Durability
alergeny: 1, 3, 7, 8, 10, 11, 12
nutriční hodnoty: 602 144 4,1 2,9 16,3 8,5 0,04