
Monograno Felicetti
Monograno Felicetti BIO Khorasan spaghetti
500 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Xtra price:
CZK 161.91
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes

Pasta a basta!
Pravé italské BIO těstoviny Felicetti spaghetti.
Čím jsou těstoviny Monograno Felicetti unikátní?
Jsou vyrobeny ze 100% tvrdé pšenice Kamut Khorasan, která pochází z kanadské provincie Saskatchewan. Tento starověký typ pšenice je výjimečný především díky své bohaté ořechové chuti. Navíc je dobrým zdrojem bílkovin, minerálů a aminokyselin.
Monograno Felicetti, BIO těstoviny té nejvyšší možné kvality, jsou vyrobeny pouze z horské vody a nejkvalitnější ekologické krupice, která se pěstuje jen na pěčlivě vybraných místech. Do vaší kuchyně přináší jak přitažlivou vůni, tak i dokonalou chuť, která ohromí nejen vás, ale i vaše hosty.
Vyzkoušejte jedinečné těstoviny pro jedinečné okamžiky!
.jpg)
Použití
Těstoviny vložte do vroucí osolené vody a vařte po dobu 10 minut. Poté sceďte a podávejte s vaší oblíbenou omáčkou.
O výrobci
Pastificio Felicetti SPA je italská továrna na těstoviny, která vznikla v roce 1908 v Predazzo, v srdci Val di Fiemme a Dolomit. Společnost k výrobě používá jen ty nejkvalitnější a pečlivě vybrané suroviny, jako je nejlepší tvrdá pšenice, křišťálová pramenitá voda a čistý vysokohorský vzduch z Dolomit. Toto je základní charakteristika těstovin Felicetti, které si nesou svou tradici.
Skladování
Po otevření skladujte na chladném, suchém místě a uchovávejte mimo dosah zdrojů přímého tepla a světla.
Výrobce
Pastificio Felicetti Spa
Via Felicetti 9
38037 Predazzo TN
Itálie
Composition
| Organická KAMUT khorasan tvrdá pšenice |
| Voda |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1479 kJ/349 kCal |
| Fats | 1.2 g |
| including saturated fatty acids | 0.2 g |
| Carbohydrates | 69 g |
| including sugars | 2.5 g |
| Protein | 14 g |
| Salt | 5 g |
| Fibre | 3 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| May contain traces of: |
| Eggs |
| Fish |
| Sulfur dioxide |
| Molluscs |