
Bocus
Bocus Chicken roulade with spinach sous-vide
ca. 0.7 kg29 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Jemná kuřecí roláda se špenátem a kořením připravená metodou sous-vide zachutná i náročným strávníkům. Je zabalená ve vakuu spolu s výpekem, který zajistí její šťavnatost a skvělou chuť.
Produkt je vyráběný metodou Sous-vide, která pochází z francouzského slova "ve vakuu". Maso se připravuje v uzavřeném obalu ve vodní nebo parní lázni za konstantně nižší teploty po dobu několika hodin. Produkt si tak zachovává svou přirozenou chuť a šťavnatost.

Použití
Jako příloha je vhodná rýže, brambory nebo bramborová kaše, ale vynikající je podávaná i s čerstvým pečivem.
Roládu nakrájejte na 2 cm plátky a pečte v troubě.
- Trouba elektrická: 180–200 °C cca 20 minut.
- Trouba plynová: 160–180 °C cca 25 minut.
- Trouba mikrovlnná: na plný výkon ohřívejte cca 3 minuty.
O výrobci
Společnost Masoeko se zabývá výrobou a prodejem masných výrobků již od roku 1996. Produkty firmy pocházejí z horských a podhorských pastvin Orlických hor a tyto regionální výrobky byly certifikovány pod značkou "Originální produkt Orlické hory". Rodinný charakter společnosti zaručuje individuální a jedinečný přístup k zákazníkům a nejvyšší kvalitu produktů.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě od 1–7 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Masoeko s.r.o.
Kunčice 243
561 51 Letohrad
Česká republika
Durability
Composition
| Kuřecí maso |
| Voda |
| Špenát |
| Jedlá sůl |
| Směs koření |
| Stabilizátor |
| E450 - Difosforečnany |
| E451 - Trifosforečnany |
| Dextróza |
| E1422 - Acetát zesíťovaného adipátu škrobu |
| Zahušťovadlo |
| E407 - Karagenan |
| Antioxidant |
| E300 - Kyselina L-askorbová |
| Zvýrazńovač chuti |
| E621 - L-glutaman sodný |
| Extrakty koření |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 748 kJ/180 kCal |
| Fats | 4.2 g |
| including saturated fatty acids | 12.3 g |
| Carbohydrates | 2.1 g |
| including sugars | 0.5 g |
| Protein | 15.2 g |
| Salt | 2 g |
| Fibre | 0 g |