
Pizza od Jitulky
Pizza od Jitulky Quattro formaggi gluten-free (frozen)
405 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Vyzkoušejte tuto jedinečnou, mraženou a ručně vyráběnou bezlepkovou pizzu Quattro formaggi. Průměr pizzy je 26 cm.
Proč je Jitulčina pizza výjimečná?
Korpusy se zde vyrábí a tvarují ručně, pizza se ručně ozdobí a poté předpeče v klasické pizza peci. Suroviny pro výrobu se používají jen ty poctivé. Sýry a mozzarella jsou bez rostlinných náhražek, salsa je pouze z drcených rajčat a bazalky s oreganem. Salámy, šunky, klobásy a anglická slanina jsou od regionálního řeznictví a v nejvyšší možné míře se zde používá čerstvá zelenina a žampiony.
Pizza je váhově nastavena tak, že náplň je vždy víc jak polovina objemu výrobku. Všechny výrobky jsou vakuově balené, a proto zůstávají maximálně chráněné a sami sebou po celou dobu, než se dostanou rozpečené a voňavé k zákazníkovi na stůl.

Použití
Pizzu vyjměte z obalu a vložte do pečící trouby. Pizzu vložte na již rozehřátý rošt do nejnižšího patra a pečte na dolní a horní ohřev na 180 °C. Doba pečení ze zmrzlého stavu je cca 10–15 min. Pizza je hotová, když je sýr upečený do zlatova, těsto lehce nahnědlé a ze spodu do křupava propečené.
O výrobci
Pizza od Jitulky vznikla v roce 2005 jako malá rodinná firma. Za vznikem firmy byl nápad Jitky vyrábět předpečenou pizzu. Tento nápad se dostával do života návštěvami pizzerií, postupným zkoušením a kroky při kterých se podařilo dokončit receptury k výrobě předpečené pizzy. Pizza od Jitulky tak mohou být hrdé na to, že nabízejí zákazníkům opravdovou poctivou pizzu, kterou vyrábí ručně z těch nejkvalitnějších surovin.

Skladování
Uchovávejte v teplotě do -18 °C. Můžete skladovat i v chladničce po dobu 7 dnů při teplotě do 6 °C.
Výrobce
Pizza od Jitulky s.r.o.
Fugnerovo nábř. 28 66401
Bílovice nad Svitavou
Česká republika
Composition
| Korpus |
| Rýžová mouka |
| Kukuřičný škrob |
| Bramborový škrob |
| Modifikovaný kukuřičný škrob |
| Luštěninové mouky |
| Mouka z červené čočky |
| Mouka z fazole mungo |
| Kukuřičná mouka |
| Pitná voda |
| Vláknina |
| Psyllium |
| Bambusová |
| Jablečná |
| Cukr |
| Lupinová mouka |
| Emulgátor |
| E322 - Lecitiny |
| Sojový |
| Řepkový olej |
| Jedlá sůl |
| Droždí |
| Konzervant |
| E200 - Kyselina sorbová |
| Chia semínka |
| Dextróza |
| Zahušťovadla |
| E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza |
| E412 - Guma guar |
| Hrachová mouka |
| Náplň |
| Salza |
| Drcená rajčata |
| Jedlá sůl |
| Bylinky |
| E330 - Kyselina citronová |
| Mozzarella |
| Mléko |
| Jedlá sůl |
| Mlékařské kultury |
| Syřidlo |
| Eidam |
| Mléko |
| Jedlá sůl |
| Mlékařské kultury |
| Zakysaná smetana |
| Smetana |
| Bakterie mléčného kysání |
| Sýr niva |
| Mléko |
| Jedlá sůl |
| Mlékárenské kultury |
| Ušlechtilá plíseň Penicilium roqueforti |
| Sýr chedar |
| Mléko |
| Jedlá sůl |
| Mlékárenské kultury |
| E160b - Annatto, Bixin, Norbixin |
| E300 - Kyselina L-askorbová |
| Jedlá sůl |
| Oregano |
| Bazalka |
| Show all |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1053 kJ/252 kCal |
| Fats | 8.7 g |
| including saturated fatty acids | 1.8 g |
| Carbohydrates | 24 g |
| including sugars | 3.4 g |
| Protein | 11.05 g |
| Salt | 1.7 g |
| Fibre | 0.25 g |
Allergens
| Soybeans |
| Milk |