
Kocman
Kocman Gluten-free sourdough bread
400 gCZK 104.90 CZK 262.25 /kg
Order with delivery from Mon 7:30.
AI Summary
Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Bezlepkový kváskový chléb z řemeslné výroby. Je vyroben z rýžové a pohankové mouky. Vhodný pro celiaky.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
O výrobci
Bezlepkové pekařství Kocman je řemeslná pekárna se sídlem v Břeclavi. Pekařství se zaměřuje na výrobu bezlepkového pečiva bez palmového oleje.

Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
Bezlepkové pekařství Kocman
Třída 1. máje 504/7
Břeclav 690 02
Česká republika
Composition
| Voda |
| Řepkový olej |
| Droždí |
| Škrob |
| Kukuřičný |
| Bramborový |
| Tapiokový |
| Rýžový |
| Kvas |
| Rýžová mouka |
| Hrachová mouka |
| Voda |
| Startovací kultura |
| Rýžová mouka |
| Stabilizátory |
| E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza |
| E412 - Guma guar |
| E415 - Xanthan |
| E466 - Karboxymethylcelulóza |
| Vláknina |
| Čekanka |
| Indický jitrocel |
| Rostlinná bílkovina |
| Cizrnová |
| Sůl |
| Pohanková mouka |
| Kmín |
| Dextróza |
| Kvasnicový extrakt |
| Regulátor kyselosti |
| E262 - Octany sodné |
| Enzym |
| Show all |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1005 kJ/238 kCal |
| Fats | 5.08 g |
| including saturated fatty acids | 1.94 g |
| Carbohydrates | 42.14 g |
| including sugars | 0.4 g |
| Protein | 5.92 g |
| Salt | 1.31 g |
| Fibre | 0 g |