
cukrárna Myšák
Cukrárna Myšák Linnaeus chocolate dough
350 g3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Vynikající těsto na čokoládové linecké cukroví, které stačí jen rozválet, vykrájet a upéct. Je jen z 5 surovin a neobsahuje konzervanty.

V čem je Myšák výjimečný?
Všechny produkty jsou vyráběny ručně a při výrobě jsou zachovány principy tradiční české cukrařiny, která se vyrovná té světové.
Použití
Vykrojené tvary rozložte na plech s mírnými rozestupy a dejte péct do rozehřáté trouby na 160 °C. Pečte dorůžova asi 10–15 minut.
O výrobci
Cukrárna Myšák je tradiční česká provoněná cukrárna, která chce zachovat českou cukrařinu. Pod vedením Lukáše Pohla zde vznikají české zákusky a sladké pečivo, které je v prémiové kvalitě a neskutečné chuti.
V cukrářské dílně se pracuje pouze se surovinami od prověřených dodavatelů. Pracují pouze se sezónním ovocem od místních farmářů. Cukráři dodávají podle původní receptury výrobkům pestrost a respektují jejich originální receptury i cukrářské principy. V Myšákovi můžete ochutnat například větrník či laskonku, nebo vynikající croissanty.
Skladování
Skladujte při teplotě 2–10 °C.
Výrobce
Cukrárna Myšák
Praha 110 00, Vodičkova 31
Česká republika
Durability
Composition
| Vejce |
| Mouka |
| Máslo |
| Cukr |
| Kakao |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1942 kJ/464 kCal |
| Fats | 25 g |
| including saturated fatty acids | 15 g |
| Carbohydrates | 51 g |
| including sugars | 17 g |
| Protein | 8 g |
| Salt | 0.04 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| Eggs |
| Milk |