Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Zrno Zrnko

Zrnko zrnko Dough for Linz cakes cacao

300 g

5 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Local Brand
CZK 139.90 CZK 466.33 /kg

Delivery within 60 minutes

100+ customers have in favorites

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Kakaové těsto na pečení lineckého cukroví. S tímto předpřipraveným těstem upečete výborné cukroví raz dva, a ještě si krásně provoníte domácnost. Uděláte z něj dobré kakaové cukroví dle vlastní fantazie např. třeba tmavé linecké nebo ischelské dortíčky.

Použití

Určeno k pečení. 

O výrobci

Zrno zrnko je řemeslná pekárna z pražských Nuslí, kterou založili dva nadšenci, jejichž posláním je přispět k pozvednutí pekařského řemesla. Pečou jen ze základních a kvalitních ingrediencí, dávají těstu péči a dostatek času. Vše se dělá ručně, aby těsta mohla dýchat a být plná bublin. Chleby zadělávají poctivě vedeným třístupňovým kvasem a obsahují jen základní suroviny: mouku, vodu, sůl a případně semínka či koření.

Skladování

Skladujte na suchém místě při teplotě 0–⁠8 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. 

Výrobce

Zrno zrnko s.r.o.
Čestmírova 17a
Praha 4, 140 00
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 5 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 2 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

pšeničná mouka, máslo, cukr, vejce, kakaový prášek 3 %, vanilkový cukr (cukr, vanilka), jedlá sůl

Nutritional values per 100 g

Energy value1899 kJ/454 kCal
Fats26 g
including saturated fatty acids16 g
Carbohydrates49 g
including sugars22 g
Protein6.5 g
Salt0.5 g
Fibre0.9 g

Allergens

Cereals (gluten)
Eggs
Milk
May contain traces of:
Fish
Peanuts
Soybeans
Tree nuts
Celery
Mustard
Sesame seeds
Sulfur dioxide
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.