Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

BIO MASO!

BIO MASO! Beef filltet

ca. 1.2 kg

7 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Local BrandBIO
Sold out. Expected back on Mon.
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Hovězí svíčková včetně palce pod značkou BIO MASO! pochází z ekologického zemědělství.

Více o BIO hovězím značky MASO! 

BIO Hovězí pochází z masných plemen jalovic, mladých býků nebo volků od českých farmářů. Po porážce maso zraje minimálně týden na sucho, tím je maso křehčí a chutnější.

Ekologické zemědělství klade důraz na produkci potravin v souladu s přírodou. Zvířata jsou krmena rostlinnou stravou bez používání umělých hnojiv a chemických přípravků. Během vegetačního období mají zajištěny volný výběh na pastvinách. Celý proces produkce, od chovu po porážku, je přísně kontrolován příslušnými certifikáty dle standardů ekologického zemědělství.

Maso pro Rohlik.cz zpracovávají v závodu TORO Hlavečník, který je od roku 2022 certifikován v oblasti ekologického zemědělství.

Použití

Hodí se k syrové konzumaci v podobě carpaccia, ale i k tepelné úpravě. 

Tip! Připravte si Carpaccio z hovězí svíčkové podle následujícího receptu:

Maso potřete olivovým olejem a nechte při pokojové teplotě cca hodinu odstát. Na potravinovou folii dejte pomletý pepř, chilli, nadrobno nasekaný čerstvý rozmarýn, bazalku a nastrouhanou citronovou kůru. Tuto směs pořádně vmasírujte do masa. Zabalte pevně do folie a nechte v lednici do druhého dne odležet. Před podáváním vložte na 2 hodiny do mrazáku. Maso krájejte na tenké, skoro průhledné plátky. Podávejte pokapané olivovým olejem s čerstvým pečivem a parmezánem.

O výrobci

TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s. Zabývá se porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí), ale jejich specializací a nosným výrobním programem je porážka a produkce kvalitního hovězího masa, především „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku). Ti tvoří 97 % z celkového počtu poraženého hovězího dobytka.  

Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízí široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 7 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 3 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Hovězí svíčková