
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Sýr na rozpékání je zlatavé barvy s jemnou, krémovou chutí. Je vyráběn z mléka od německých farmářů. Obsah tuku v sušině 58 %.
Použití
Pro jeho přípravu stačí rozehřát troubu, zbavit jej fólie a péct v dřevěné krabičce asi 10 minut při 200 °C (horkovzdušná trouba 180 °C). Po té době je nutné sýr vyndat z trouby, křížem krážem naříznout jeho povrch a rozevřít jej do stran. Sýr je hotový v momentě, když má zlatavou barvu, cca za 8–12 minut.
O výrobci
Käserei Champignon je německý výrobce sýrů s tradicí delší než 100 let. Prvním výrobkem byl aromatický hermelín, načež se začala výroba rozšiřovat a nyní v jejich nabídce můžete najít mnoho druhů sýrů, jako například Rougette, Cambozola či Fitaki.

Skladování
Skladujte při teplotě 2–8 °C.
Výrobce
Käserei Champignon
Kemptener Straße 17-24
87493 Lauben/Allgäu
Německo
Durability
Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 6 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.Composition
| Mléko |
| Smetana |
| Jedlá sůl |
| Mikrobiální syřidlo |
| Mlékařské a plísňové kultury |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1371 kJ/331 kCal |
| Fats | 29 g |
| including saturated fatty acids | 19 g |
| Carbohydrates | 0.5 g |
| including sugars | 0.5 g |
| Protein | 17 g |
| Salt | 1.7 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Milk |