-13 %

Bohemsca

Bohemsca Apple juice 100%

3 l
Fresh from the farm
Currently sold out
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Jablečný mošt Bohemsca od českého sadaře ve velkém balení s obsahem toho nejlepšího českého a slovenského ovoce, které je ve správný čas sklizené a lisované za studena.

Bohemsca je neředěná, bez přidaného cukru a bez použití koncentrátu. Mošty obsahují 100% ovoce ošetřené pouze pasterizací, a tak zůstane zachována ta nejlepší chuť zpracovaných ovocných plodů

Použití

Určeno k přímé konzumaci. Podávejte chlazené.

O výrobci

Ryze čeští výrobci originálních bio limonád, bio sirupů, toniků a moštů, vyráběných z těch nejkvalitnějších přírodních surovin s jedinečnou chutí, zvýrazněnou špetkou bylinek nebo koření. Nápoje jsou slazeny 100 % třtinovým cukrem a nenajdete v nich žádné konzervanty, umělá sladidla nebo aromata.

Bohemsca to jsou nápoje té nejvyšší kvality a chuti. Jsou vyráběné srdcem, péčí a s láskou. Přináší tradiční české ovocné chutě ozvláštněné twistem bylinky či koření.  Kdo z nás by se někdy nechtěl zastavit, vrátit do dětství a zapomenout na každodenní strasti a povinnosti. Pro dospělé i děti. Pro rebely i svatoušky. Pro nevšední zážitky ve všedních dnech. Pro každou legraci, ale i pro chvilky vážnosti. Pro moderní život s kapkou nostalgie. Pro osvěžení ve dne i pro dlouhé noci.

Proč Bohemsca? Protože všechny jejich originální receptury, přírodní suroviny a ingredience mají původ v naší úžasné zemi v Čechách tedy v Bohemii. Ale tento název v sobě skrývá i další odkaz, na bohémství, tedy touhu žít tak trochu jinak, na umění užívat si život s chutí a někdy i bez ohledu na konvence.

Skladování

Skladujte v suchu a temnu. Po otevření uchovejte udržujte chlazené a spotřebujte do 3 dnů.

Výrobce

Snowball s.r.o. 
Bukovanská 416/3
779 00 Olomouc-Droždín

Durability

Average durability from the time of delivery: 343 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 120 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

100% jablečná štáva